Uusi Vuosi 2017, Chúc mừng năm mới

Ihan hyvää bluesia

Ihan hyvää bluesia

Parta vois!

Parta vois!

wp_20161230_19_01_59_pro

Kuntoilua puistossa

Kuntoilua puistossa

Joulu meni ja nyt odotellaan Uutta Vuotta.

Kaupungilla huomaa, että turistien määrä lisääntyy pitkin viikkoa. Varsinkin japanilaisia, kiinalaisia ja malesialaisia näyttäisi olevan edellisviikkoihin verraten enemmän.

Paikalliset maataloustuottajat ovat repäisseet tällä viikolla. Pystyttivät kaksi isoa telttaa. Kävimme katsomassa tuotteita. Koiraosastolla oli erilaisia turkkishampoita monin hajustein, samoin kissoille. Kissa on vietnamiksi miao. Lihatuotteita oli myös erinäinen määrä. Mikäli oikein ymmärsin, luomu tekee tuloaan myös täällä. Jos olisi ollut nälkäinen, mahan olisi saanut täyteen. Ja kyllä meitä kuvattiin joka pisteessä! Esittelijöiden naamat venähtivät, kun tokaisin heille: nong, hyvää.

Viikon loppua varten rakensivat myös torin. Noin 100 m pitkän teltan, josta sai myös edullisesti ruokaa, juomaa, vaatteita. Siellä vieraili etupäässä paikallista nuorisoa.

Olin sopinut Ryanin kanssa, että kävisimme vuoden toiseksi viimeisenä päivänä heittämässä kiekkoja ilmaan. Taksi alle ja menoksi. Kuskina oli nuori poika, joka varmisti osoitteen vanhemmalta kuskilta. Ja sen suorempaan ei Crescent Mall’lle voi ajaa!  Meitä oli kolme: Addison, Ryan ja minä. Kiersimme 19-väyläisen radan kertaalleen ja kun heittohaluja oli, vielä Ryanin kanssa 9 väylää päälle. Eka kiessi meni ihan mukavasti: +7. Minulle ihan hyvä tulos tähän aikaan vuodesta. Ryanin tulos oli +9 ja Addison +18. Ja jos Suomessa on puita väylillä ja väylien varrella, niin täällä on sitten palmuja ja muita lehtipuita ihan tarpeeksi!

Mutta Uuden Vuoden vastaanotto oli kyllä kansanjuhlaa! Katuja suljettiin kaikilta moottoriajoneuvoilta. Ihmiset jo alkuillasta parveilivat tuhatmäärin. Kaikki olivat iloisella tuulella. Yhtään tappelua ei nähty! Kävimme kuuntelemassa akustisesti soittavaa duoa Skybar’n 10 kerroksessa. Paikka oli kuin ammuttu täyteen. Liekö ajankohta vai paikka nostaneet oluen hintaa: kaksi olutta 100000 Dongia. Siis nelisen euroa! Odottelimme h-hetken lähestymistä puistossa. Pieni pettymys oli kun näyttävät ilotulitukset puuttuivat kokonaan. Laservalot sitävastoin halkoivat ilmaa. Vaikuttiko tulevan kiinalaisen Uuden Vuoden juhliminen tähän.

Tämä viikko on ollut säiden puolesta ihan mukava, ei liian kuuma, tuuli vilvoittaa sopivasti eikä sateista ole ollut tietoakaan.

Osaavat ne täällä paukutellakin: https://youtu.be/Jqt5qZLokmo

Oikein hyvää Vuotta 2017 kaikille tutuille ja kylänmiehille ja -naisille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *